Chefs to impress!
Maak indruk op uw gasten
Tijdens het aannemen van jouw vraag werken wij met een beproefd protocol. Geen halve woorden, wij vragen door totdat jouw bedoeling haarscherp staat. Ook stellen we de kleine vragen die grote verschillen maken. Is er een thema? Zo ja, kunnen we helpen bij de aankleding? Wat voor muziek wordt er gedraaid? Wie is de fotograaf en veel meer van dat. Geen dank.

Een brandende ambitie!
Een brandende ambitie!
In 2022 voelde ik dat mijn visie op het creëren van een culinaire en gastvrije beleving volwassen was. Ik startte Dutch Pitmaster als eerste wapenfeit. Met dit bedrijf wil ik gasten trots maken op horeca Nederland. Het is niet makkelijk om een kok te vinden die naast goed eten neerzet, ervoor zorgt dat klanten zonder zorgen of vragen zitten. Dat ga ik veranderen met gedegen systemen. Vanaf het aannemen van jouw vraag tot de na-service, alle stappen gaan uit van hetzelfde principe: jij hoeft zo min mogelijk na te denken.
In 2022 voelde ik dat mijn visie op het creëren van een culinaire en gastvrije beleving volwassen was. Ik startte Dutch Pitmaster als eerste wapenfeit. Met dit bedrijf wil ik gasten trots maken op horeca Nederland. Het is niet makkelijk om een kok te vinden die naast goed eten neerzet, ervoor zorgt dat klanten zonder zorgen of vragen zitten. Dat ga ik veranderen met gedegen systemen. Vanaf het aannemen van jouw vraag tot de na-service, alle stappen gaan uit van hetzelfde principe: jij hoeft zo min mogelijk na te denken.

Culinair Vakmanschap
Tijdens het aannemen van jouw vraag werken wij met een beproefd protocol. Geen halve woorden, wij vragen door totdat jouw bedoeling haarscherp staat. Ook stellen we de kleine vragen die grote verschillen maken. Is er een thema? Zo ja, kunnen we helpen bij de aankleding? Wat voor muziek wordt er gedraaid? Wie is de fotograaf en veel meer van dat. Geen dank.
Hier is een kleine greep uit mijn werkervaring:
Restaurant les Cepages (Frankrijk)
Restaurant de Karpendonkse hoeve
Restaurant de Treeswijkhoeve
Restaurant Brasserie Dimples
Caterning & Events Guido van Wolven

Geweldige service en kwaliteit
“Voor onze 50ste verjaardag wilden we groots uitpakken. Dat bleek al snel een overweldigend project. We zijn ontzettend blij dat we Dutch Pitmaster in de arm hebben genomen. Karel stelt goede vragen en denkt enorm mee. Dankzij zijn organisatorische vaardigheden heb ik me geen moment zorgen gemaakt. Het eten was fantastisch!”
– Eline & Henk
Een culinaire ervaring zoals geen ander
“Ons bedrijfsjubileum moest speciaal zijn, en dat is precies wat Dutch Pitmaster heeft geleverd. Van begin tot eind was alles helder afgestemd. De BBQ-workshop was een hit, de gerechten waren van topkwaliteit. Wij kozen ervoor om bediening erbij te nemen. Het team heeft ons volledig ontzorgd. Een geweldig feest.”
– Tom R., Managing Director
